Erhvervsfolk netværker på morgentur

Initiativet Business Walk startede op i dag. 17 var mødt op for at skabe kontakter og gå en morgentur, før arbejdsdagen gik i gang.

Tommy Langhoff fra Business Kolding takker de fremmødte for en vellykket første gåtur. Foto: Marie Lagoni

Tommy Langhoff fra Business Kolding takker de fremmødte for en vellykket første gåtur. Foto: Marie Lagoni 

Af Marie Lagoni

Erhvervslivet var inviteret på gåtur i morges kl. 7.30. Business Walk er startet op som et samarbejde mellem Heidi Møller, der driver bloggen Gå Mig Glad, og Business Kolding. I dag gik de turen for første gang.

Den startede ved Pakhuset på Kolding Havn og varede en lille halv time, hvor der blev udvekslet idéer og erfaringer mellem de 17 fremmødte.

En enkelt måde at netværke på
Kvinden bag projektet, Heidi Møller præsenterer idéen som en utraditionel netværksgruppe, der kan skabe et uforpligtende iværksætterfællesskab. Hun fik Business Kolding med på idéen, og de har i dag startet et koncept, der skal foregå hver torsdag i lige uger.

”Det her er helt lavpraktisk en super enkel måde at bringe folk sammen på,” siger Tommy Langhoff fra Business Kolding.

Blandt deltagerne var både virksomhedsejere, repræsentanter fra kommunen, byrådsmedlemmer og studerende. Villy Juknelis, der studerer en professionsbachelor i innovation og entreprenørskab deltog også i dagens Business Walk.

”Det er meget spændende, at både erhvervsfolk og os studerende kan mødes og snakke på en lidt anderledes måde og få netværk,” siger Villy Juknelis.

En god start på dagen
”En gåtur gør rigtig meget for mig – det klarer hjernen. At kunne kombinere det med et netværksmøde, det er da super,” siger deltager Christina Foldager.

Christina Foldager fra konsulentvirksomheden Adaptare, der til dagligt holder til på Pakhuset, var stået tidligere op for at deltage i den første gåtur.

”Det er et tidspunkt på morgenen, hvor jeg ligeså godt kan gå en tur fremfor at ligge en halv time længere i sengen,”siger huns

Kombinationen af at kunne møde nye, mulige samarbejdspartnere uden at skulle sætte uoverskueligt meget tid af til det er også en klar grund til, at Uffe Thorup Thomsen, CEO i Made Design, var ude på en tidlig gåtur.

”Det ligger på et rigtig godt tidspunkt, især hvis man er en børnefamilie, hvor der ellers ikke er så meget tid,” siger Uffe Thorup Thomsen.

En af initiativtagerne, Heidi Møller fra bloggen Gå Mig Glad dannede fortrop på turen. Foto: Stine Østergaard

En af initiativtagerne, Heidi Møller fra bloggen Gå Mig Glad, dannede fortrop på turen. Foto: Stine Østergaard